Doelstelling en werkwijze

SISAB (Stichting Internationale Samenwerking in Breukelen) is in de gemeente Breukelen eind 2003 opgericht om te functioneren als een platform voor iedereen die in Breukelen actief is op het gebied van internationale samenwerking. Na de gemeentelijke herindeling eind 2011 met de voormalige gemeenten Loenen en Maarssen is SISAB gecontinueerd voor de gehele gemeente Stichtse Vecht onder de naam SISABplus.

SISABplus wil alle ervaring en kennis die er in de Stichtse Vecht is op het gebied van internationale vraagstukken is met elkaar uitwisselen en dit voor iedereen beschikbaar maken via deze website.

SISABplus zal enige malen per jaar alle lokale organisaties en individuen, die werkzaam zijn op het gebied van internationale samenwerking, uitnodigen voor informatie en netwerk bijeenkomsten.

Uitgangspunt voor de bijeenkomst is mensen bij elkaar te brengen om idee├źn en ervaringen uit te wisselen, hierover van gedachte te wisselen en om activiteiten af te stemmen. Activiteiten worden ook met de gemeente afgestemd.

Kortom, het is uitdrukkelijk de bedoeling dat activiteiten van SISABplus een nuttige aanvulling zullen zijn op het werk dat de organisaties in de Stichtse Vecht al voortreffelijk  doen.